Tjenester

Vi kan utføre de fleste tjenester i bransjen og kan hjelpe deg med alt fra enkle oljeskift til større servicer.

Service og vedlikehold

Service er et preventivt vedlikehold som skal sørge for at kjøretøyet er i best mulig stand gjennom hele sesongen. Et godt vedlikehold minimerer også verkstedbesøkene og man kan ofte oppdage feil/mangler før noe går i stykker. Vi anbefaler service minst 1 gang i året uansett kjørelengde.

Deler og utstyr

Vi selger også deler over «disk» og kan skaffe deg det meste du trenger. I Nettbutikken finner du bare en brøkdel av hva vi kan skaffe. Ikke nøl med å kontakte oss dersom det er noe du trenger.

Reparasjon og feilsøking

Får du ikke start på kjøretøyet? Lekker det olje fra motoren? Fusker motorsykkelen under kjøring? Slapp av! Vi kan hjelpe deg. Vi har lang erfaring i bransjen og kan hjelpe deg å få motorsykkelen tilbake i god stand. I sesong er det noe begrenset av hva vi kan ta på oss av feilsøking. Kontakt oss for mer.

Nettbutikk

Vi har egen nettbutikk som går under navnet Motorsykkeldeler.no. I nettbutikken selger vi blant annet MC deler, MC utstyr og tilbehør. Er det noe du ikke finner i nettbutikken vår er du velkommen til å kontakte oss på e-post så hjelper vi deg.

Transport av MC

Vi kan hente ditt kjøretøy for en rimelig sum innenfor strekningen Drammen – Oslo. Prisen avhenger av hvor langt unna kjøretøyet befinner seg, og om man trenger å passere bomring(er). Kontakt oss for å avtale henting/levering av kjøretøyet ditt.