MOTO SAPIENS

Trenger du service, reparasjon eller feilsøking på din motorsykkel? Vi kan utføre de fleste tjenester i bransjen, og kan hjelpe deg med alt fra enkle oljeskift til større servicer.

Service og Vedlikehold

Vi utfører små og store servicer på de fleste japanske motorsykler, og prioriterer merkene Suzuki og Honda. Et godt planlagt vedlikehold sørger for å holde motorsykkelen i best mulig stand gjennom hele sesongen, og vi anbefaler service minst 1 gang i året uansett kjørelengde.

moto sapiens mc verksted 001

Deler og Utstyr

Vi selger også deler over «disk» og kan skaffe deg det meste du trenger. I Nettbutikken finner du bare en brøkdel av hva vi kan skaffe. Ikke nøl med å kontakte oss dersom det er noe du trenger.

mc-deler

Reparasjon og Feilsøking

Får du ikke start på kjøretøyet? Lekker det olje fra motoren? Fusker motorsykkelen under kjøring? Vi har lang erfaring i bransjen og kan hjelpe deg med å få motorsykkelen tilbake i god stand. I motorsykkelsesongen er det noe begrenset av hva vi kan ta på oss av feilsøking. Kontakt oss for mer.

MC-verksted-feilsoking-1024x768-1

Nettbutikk

I nettbutikken vår finner du MC deler, MC utstyr og MC tilbehør. Er det noe du ikke finner, er du velkommen til å kontakte oss på e-post så hjelper vi deg.

MC nettbutikk 01
Begynn å skriv hva du leter etter.
Handlekurv
Logg inn

Ingen konto?

Opprett Konto