Tjenester

Vi kan utføre de fleste tjenester i bransjen og kan hjelpe deg med alt fra enkle oljeskift til større servicer.

Service og vedlikehold

Service er et preventivt vedlikehold som skal sørge for at kjøretøyet er i best mulig stand gjennom hele sesongen. Et godt vedlikehold minimerer også verkstedbesøkene og man kan ofte oppdage feil/mangler før noe går i stykker. Vi anbefaler service minst 1 gang i året uansett kjørelengde.

Deler og utstyr

I tillegg til å skaffe deler til kjøretøyene vi reparerer på verkstedet, selger vi også reservedeler, slitedeler, MC utstyr og tilbehør direkte til kunden. Noe av hva vi selger: Bremseklosser, oljer, dekk, kjeder, batterier, drev, hjelmer, hansker, låser, støtter, batteriladere, etc. Kontakt oss direkte på telefon eller e-post for å bestille deler direkte. Ønsker du å handle online kan du besøke vår nettbutikk. Vi har tilgang på mye mer enn hva som er i nettbutikken. Ikke nøl med å ta kontakt.

Reparasjon og feilsøking

Får du ikke start på kjøretøyet? Lekker det olje fra motoren? Fusker motorsykkelen under kjøring? Slapp av! Vi kan hjelpe deg. Vi har lang erfaring i bransjen og kan hjelpe deg å få motorsykkelen tilbake i god stand. I sesong er det noe begrenset av hva vi kan ta på oss av feilsøking. Kontakt oss for mer.

Nettbutikk

Vi har egen nettbutikk som går under navnet Motorsykkeldeler.no. I nettbutikken selger vi blant annet MC deler, MC utstyr og tilbehør. Er det noe du ikke finner i nettbutikken vår er du velkommen til å kontakte oss på e-post så hjelper vi deg.

Pga Covid-19 blir vi dessverre nødt til å legge ned nettbutikken midlertidig. Vi beklager ulempene dette måtte medføre, og ønsker deg velkommen tilbake på et senere tidspunkt.

Pga Covid-19 blir vi dessverre nødt til å legge ned verkstedet midlertidig. Vi beklager ulempene dette måtte medføre, og ønsker deg velkommen tilbake på et senere tidspunkt.