MOTO SAPIENS

Hvorfor velge oss

Hos oss garanterer vi at kun person(er) med fagbrev og lang erfaring i bransjen utfører arbeid på ditt kjøretøy. Vi har ingen lærlinger, noe som kommer deg som kunde til gode. Årsaken til dette er at et MC verksted består som regel av flere personer med eller uten fagbrev samt varierende erfaring, og man kan aldri velge/vite hvem som skrur på akkurat ditt kjøretøy.

Når det er sagt betyr ikke det at lærlinger ikke kan være flinke mekanikere, men som regel betyr det noe.

Hva vi står for

Det finnes ingen snarvei til et godt resultat. Vi jobber i et effektivt og kontrollert tempo, for å forsikre oss om at jobben blir utført på en profesjonell og trygg måte, med minst mulige rom for feil. Ved å gjøre en grundig jobb og sørge for at kjøretøyet er i god teknisk stand, vil man øke kjøregleden/komforten, spare penger og bidra til å redde liv / begrense antall ulykker på veien.

Ansatte

Robert har siden barndommen interessert seg for motorsykler. I 2004 begynte han som lærling hos Best Of Bikes, hvor han også tok fagbrevet sitt som motorsykkelmekaniker. Best Of Bikes er den tidligere MC butikken til Erling Sande AS, som er importør for blant annet Suzuki, Derbi og Peugeot mopeder/motorsykler. I 2009 ble han ansatt som verksmester på Motorport i Drammen, og jobbet der i noen år mens han også drev Moto Sapiens ved siden av. I tillegg til å drive Moto Sapiens, leier han seg også ut til andre MC verksteder i sesong. Robert har reparert og jobbet med motorsykler siden 2004.

Begynn å skriv hva du leter etter.
Handlekurv
Logg inn

Ingen konto?

Opprett Konto