Om oss

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhet.

Hvorfor velge oss

Hos oss garanterer vi at kun person(er) med fagbrev og lang erfaring i bransjen utfører arbeid på ditt kjøretøy. Vi har ingen lærlinger, og fokuserer først og fremst på kvalitet og sikkerhet. Dette er noe svært få andre kan tilby, da et MC verksted som regel består av flere personer med eller uten fagbrev, varierende erfaring, og man kan aldri velge/vite hvem som skrur på akkurat ditt kjøretøy.

Hva vi står for

Det finnes ingen snarvei til et godt resultat. Vi jobber i et effektivt og kontrollert tempo, for å forsikre oss om at jobben blir utført på en profesjonell og trygg måte, med minst mulige rom for feil. Ved å gjøre en grundig jobb og sørge for at kjøretøyet er i god teknisk stand, vil man øke kjøregleden/komforten, spare penger og bidra til å redde liv / begrense antall ulykker på veien.

Ansatte

Robert Moberg

Robert har alltid vært interessert i motorsykler. Han startet sin karriere som lærling hos Best Of Bikes i 2004, hvor han også tok fagbrevet sitt som motorsykkelmekaniker. Best Of Bikes var den tidligere MC butikken til Erling Sande AS, som er importør for blant annet Suzuki, Derbi og Peugeot mopeder/motorsykler. I 2009 begynte han som verksmester på Motorport i Drammen, og jobbet der i noen år mens han også drev Moto Sapiens ved siden av. I tillegg til å drive Moto Sapiens, leier han seg også ut til andre MC verksteder i sesong. Robert har reparert motorsykler i 17 år.

Ansatte

Robert Moberg
Robert har alltid vært interessert i motorsykler. Han startet sin karriere som lærling hos Best Of Bikes i 2004, hvor han også tok fagbrevet sitt som motorsykkelmekaniker. Best Of Bikes var den tidligere MC butikken til Erling Sande AS, som er importør for blant annet Suzuki, Derbi og Peugeot mopeder/motorsykler. I 2009 begynte han som verksmester på Motorport i Drammen, og jobbet der i noen år mens han også drev Moto Sapiens ved siden av. I tillegg til å drive Moto Sapiens, leier han seg også ut til andre MC verksteder i sesong.

Robert har reparert motorsykler i år, og har erfaring med merker som Suzuki, Honda, Kawasaki, Yamaha, Aprilia, Kymco, Vespa, Derbi og Peugeot.