Smart vinkelventil

Noen motorsykler (spesielt de med eikefelger) har ofte luftpåfyllingsventilen til hjulene sittende på en måte som kan gjøre det vanskelig å komme til når man skal fylle/sjekke lufttrykket i dekkene.

Skal du sjekke lufttrykket på f.eks en bensinstasjon, er ofte luftpåfylleren beregnet for biler, hvor ventilen sitter mye enklere til. En lang og fleksibel påfyllingsslange med lite hode gjør som regel jobben på MC hjel, men det er et sjeldent syn på de fleste bensinstasjoner.

Løsningen er en 90 graders ventilforlenger. Et must for deg som har vansker for å komme til påfyllingsventilen(e). Den kan monteres på ett eller begge hjulene permanent, eller skrus på ved behov.

NB! Pga ventilens vekt er det viktig å vite at man kan få ubalanse i hjulene dersom man monterer på denne permanent, OM IKKE HJULET ER AVBALANSERT MED VENTILEN PÅ. I de fleste tilfeller går det helt fint, men greit å nevne. Man kan f.eks prøve å montere dem, ta seg en kjøretur og kjenne etter ubalanse/risting, da det er snakk om såpass liten vekt. Merker man noe til risting/vibrasjoner, tar man dem av eller får hjulet avbalansert med ventilen(e) på.

Vi selger ventiler av god kvalitet til 99kr/stk + 49kr i frakt. Kontakt oss om du ønsker slike.