Michelin sportsdekk til gate og banedager

Når vi bytter dekk spør vi alltid kunden på forhånd om hva de bruker motorsykkelen mest til. Pendling? Banedager? Langturer? etc.

Hvis kunden har en sportssykkel og ønsker de beste veigodkjente Michelin dekkene (som er på markedet pr dags dato), kan vi anbefale 3 typer: Michelin Power 5, Michelin Power GP og Michelin Power Cup 2. De største forskjellene er grep, holdbarhet og drenering av vann i regnvær.

  • Michelin Power 5: Dekk beregnet for normal veibruk. Gode egenskaper i regn, lang levetid og godt grep i all slags vær. Et riktig dekkvalg til normal/hverdagslig bruk.
  • Michelin Power GP: Dekk som er beregnet for 50% veibruk og 50% banekjøring. Bruker du motorsykkelen til «alt» og er ofte på banedager, er dette er godt dekkvalg.
  • Michelin Power Cup 2: Beregnet for 90% trackdays (banekjøring), og 10% veibruk. Kjører du motorsykkelen for det meste til og fra banen og elsker raske rundetider, er dette dekket for deg. Ekstremt godt grep i tørt og varmt vær. Ulempen er kortere levetid og mindre/lite egenskaper i regnvær, pga lite mønster i dekkene.